Алекс Петканова съобщи гореща новина

Гласувайте за статията

Манекенката даде ясно да се разбере, че не се е изплашила от това да бъде майка

Алекс Петканова съобщи изключително гореща новина по време на участието й в „Черешката на тортата“ преди броени дни.

Съпругата на Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер съобщи, че двамата нямат търпение да започнат работата си по създаването на втора рожба.

Алекс Петканова

Манекенката даде ясно да се разбере, че не се е изплашила от това да бъде майка

За никого не е тайна, че двамата вече са родители. Малкият Габриел се роди на 30 януари и вече е доста известен, отбелязва на страниците си „Марица“.
Очевидно двойката е много щастлива от родителството и до такава степен им се е усладило, че нямат търпение да го умножат по две.

Неотдавна Алекс Петканова изненада всички, заявявайки, че никак не е страшно да имаш бебе, дори е много забавно. По време на участието си в „Черешката на тортата“ тя даде да се разбере, че иска да спечели кулинарното шоу, за да може един ден малкият Габриел да се гордее с майка си.

Алекс Петканова посрещна гостите в дома им в Рударци с баница. Тя дори не пропусна да отбележи, че печивото е с толкова хубав захар, колкото е нейният през август.
При все, че манекенката е твърдо убедена, че иска второ дете, все още се чуди дали не трябва да изчакат още малко с Даниел Петканов, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар