Седмичен хороскоп за 6-12 юли, оптимизъм за Везните, успехи за Стрелците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата, според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли. Напротив – ще сте положително настроени към обстоятелствата и благоразположени към хората около вас. Най-добрата новина е, че през следващите дни вероятно ще взимате лесно решения и те ще бъдат правилните. Интуицията ви ще бъде силна и ще може да се доверявате на усещанията си. Ако ви е нужна информация или съдействие, ще ги получите.

Скорпион
Ще бъдете в синхрон с астрологичните влияния, ако обичате себе си и удовлетворявате своите нужди и желания. Потребността ви да срещате любов и внимание ще бъде силна и много от вас ще ги получат. Дори да нямате човек до себе си, не се отдавайте на самосъжаление. Намерете начин да си доставите удоволствие – и на тялото, и на душата си. Така ще се почувствате по-добре.

Стрелец
Идните дни ще бъдат доста приятни и успешни за вас – нещата ще се случват сравнително безпроблемно. Дори да се наложи да направите промяна или да проведете по-труден разговор, точно сега бихте могли да го сторите лесно – вътрешно ще сте убедени, че сте на прав път и това ще ви вдъхва увереност. Периодът е много подходящ да приключите делови отношения, които повече не искате да поддържате, или да се откажете от служебен ангажимент, който не ви устройва.

Козирог
През следващата седмица събитията ще ви подтикнат да говорите за онова, което чувствате и мислите. Ще искате да споделяте плановете и вълненията си с други хора. Ще го направят дори тези от вас, които по принцип са по-затворени или по-прикрити. Дали тази нужда от искрено споделяне ще ви сближи с околните, или напротив – ще отблъснете някого, трудно е да се каже.

Водолей
При вас на дневен ред ще излезе темата за финансите. Добрата новина е, че може да очаквате положително развитие, тъй като ще премисляте добре нещата и ще взимате правилни решения. Ако вече сте подхванали нещо, например купувате или продавате собственост, през следващите дни има голям шанс да постигнете напредък и дори да осъществите сделка – периодът е благоприятен за слючване на договори.

Риби
Обвързаните представители на знака ще трябва да бъдат по-внимателни – има вероятност човекът до вас да ви ядоса и вие да обвърнете на удара с някоя по-груба дума или обвинение. За да не се стига до сериозни конфликти, опитайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви казват. Освен това гледайте да не приемате навътре думите и постъпките на партньора си – може безпричинно да се засегнете само защото сте приели нещо лично.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар