Божидар Лукарски вдига тежка сватба. Ето коя е новата му избраница! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Щастливото събитие е планирано за днес

Бившият лидер на СДС – Божидар Лукарски вдига тежка сватба с новата му избраница.

Днес е денят, в който Божидар Лукарски ще мине отново под венчило.
Сензационната новина бе издадена от близки на бившия министър на икономиката от второто правителство на Бойко Борисов, отбелязва „Уикенд“.

Божидар Лукарски

Щастливото събитие е планирано за днес

Новата избраница на Божидар Лукарски, на която ще се врече във вечна вярност се казва Лида Азади. Екзотичната красавица с арабска кръв се оказва негова тръпка от дълги години. Тя живее в Щатите от доста време. Там се занимава със собствен бизнес.

Мълвата носи, че финансовото състояние на Лида надвишава неколкократно това на Божидар Лукарски.
Той прави поредната важна крачка в живота си само година след развода с Ива Йорданова. Припомняме, че тя го напусна малко след като Лукарски изгуби министерския си пост, а след това подаде и оставката си от лидерското място на „Раковски“ 134

Доста време бившият министър се опитваше да излезе от трудната ситуация в личния му живот, посещавайки различни спортни и културни мероприятия. В крайна сметка той успя да намери най-добрия лек за любовното разочарование – нова любов.

От близкото обкръжение на Божидар Лукарски са сигурни, че този път прави правилния избор и няма да попадне в ръцете на златотърсачка, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар