Днес е тежък ден за Алекс Сърчаджиева

Гласувайте за статията

Актрисата събира приятели и роднини в дома им

При все, че Алекс Сърчаджиева не е спряла да се усмихва от сцената, а напоследък започна да го прави и в реалния живот, душата й все още е скована от болката от загубата на половинката й Иван Ласкин.

Тя я е хванала така силно в хватката си, че едва ли някога ще престане да напомня за себе си. Това стана ясно от скорошен пост на Алекс Сърчаджиева в социалните мрежи. В него тя изрази с малко думи всичко онова, което й тежи в момента.

Алекс Сърчаджиева

Актрисата събира приятели и роднини в дома имАлекс Сърчаджиева

„Все повече ми липсваш, момче. Времето не лекува. Голяма е празнината ти.“, написа Алекс Сърчаджиева.
Постът й се появи ден, преди да се навършат шест месеца от смъртта на Иван Ласкин. Днес актрисата събира роднини и приятели на помен в дома им. Сред поканените разбира се, са и хората, които й оказаха най-голяма подкрепа в този труден за нея момент – Фънки и съпругата му, както и вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела.

Предвид, че сезонът в Сатиричния театър приключи за Алекс Сърчаджиева, то по всяка вероятност тя в съвсем скоро време ще замине с дъщеричката си за родното Черноморие, където да отдъхнат.

Не е изключено Алекс Сърчаджиева да е водеща на новото предаване „Игри на волята“, заедно с Азис, чието име бе оповестено наскоро, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар