Виктория и Дейвид Бекъм празнуват 20 г брак във Версай (Поляха го с шампанско и трюфели)

Гласувайте за статията

Звездана двойка си подари за празника обиколка на двореца Верасай с марково шампанско и трюфели

Виктория и Дейвид Бекъм споделиха снимки в Инстаграм от романтичното си пътуване до двореца Версай. Където отпразнуваха 20 години от както са семейство.

Госпожа Бекъм е заложила на изчистена бяла рокля с миди дължина от сатен. А Дейвид е с класически костюм в черно.

Снимки: Инстаграм

Звездната двойка, която успя  да съхрани брака си в продължение на цели 20 години, въпреки слуховете за изневери от страна на футболиста се хвали с марково шампанско и трюфели. С които са се почерпили  за годишнината.

Виктория, която е известна с това, че рядко се усмихва се пошегува, че няма нищо напротив да се премести да живее в двореца.

Едва ли някой си спомня как преди 20 години Пош от „Спайс гърлс” и Дейвид се ожениха в тесен семеен кръг. Сватбата им бе в ирландски замък и въпреки, че гостите бяха малко булката бе с приказна рокля без презрамки на Вера Уанг и цената й е не по-малко 100 хиляди долара.

Снимка: Инстаграм

Цялостната визия на Виктория бе допълнена със златна корона дело на ювелира Слим Барет. Госпожа Бекъм признава, че все още пази булчинската си рокля  се надява дъщеря й да я носи на своята сватба.

Като израз на любовта си към Вики  по време на семейния им живот Дейвид не спира да обогатява колекцията на съпругата си от годежни пръстени. Виктория има общо 14 такива, предават от 24chasa.bg.

Първия получава през далечната 1998 г и той се оценява на 85 хиляди долара. А един от най-ценните има зашеметяващата цена от 2,6 милиона долара.

Още снимки в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар