Марта Вачкова опъва бръчки като плеймейтките

Гласувайте за статията

Марта Вачкова лудна по любимите процедури на плеймейтките

Марта Вачкова пръсна цяло състояние за подмладяващи процедури. Актрисата, която не използва дори грим в ежедневието си, се промени до неузнаваемост. Всички се питат какво се случва с нея и дали причината за ударното й разкрасяване не е някой мъж.

Откакто се завърна от Истанбул, Марта Вачкова не спира да обикаля клиниките за разкрасяване. Тя прекара няколко дни в Турция със своята добра приятелка Дарина Павлова, която отпразнува шумно рождения си ден.

Именно Мадам Мулти е главният виновник за новата мания на Марта. Съпругата на Илия Павлов успяла да убеди актрисата, че има нужда от ботокс, за да засияе. Тя дори й препоръчала клиника във Варна. Веднага след като се прибра в България, Марта Вачкова хукна към морската столица, където се подложи на поредица от разкрасителни процедури.

Разкрасяването на сестра Жекова от „Откраднат живот“ продължи и в столицата. Тя си инжектира нова порция хиалурон. Актрисата се похвали, че са й поставили цели 9 дози само в едно посещение. Тя е очарована от ефекта и споделя, че не е изпитала дискомфорт по време на процедурата.

Вероятно причината за ударното разкрасяване на Вачкова е предстоящият й рожден ден. В края на месеца тя ще навърши 60 години и има планове да отпразнува юбилея си с пищно парти, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар