Щерката на Асен Блатечки се грижи за Борил

Гласувайте за статията

Асен Блатечки най-после успя да сближи децата си

Асен Блатечки най-после успя да сближи двете си деца. Дъщеря му Катя, която е плод на любовта му с неговата първа съпруга Катерина, прие много тежко раждането на Борил. Първородната щерка на актьора дълго време отказваше да приеме извънбрачния си брат.

Но след като Асен Блатечки реши отново да се събере с Диляна Попова, дъщеря му най-после прие по-малкия си брат. Пред приятели актьорът споделя, че търпеливо изчакал момента, в който дъщеря му ще се почувства готова да се запознае с по-малкия си брат. Той се надяваше, че това ще се случи, след като тя излезе от пубертета и за щастие се оказа прав.

Катя се промени до неузнаваемост. Младата дама вече приема спокойно връзката на баща си с моделката Диляна Попова и не преживява драматично решението на своите родители да продължат живота си разделени.

Щерката на Асен Блатечки е очарована от Борил. Тя не пропуска възможността да прекарва време с него. Катя дори се грижи за малкия, когато родителите му са заети, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Катя не пропуска възможността да зарадва малкия с интересни подаръци. Скоро тя му подари комплект колички и състезателна писта, допълва Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар