Наследниците на Георги Илиев не говорят български

Наследниците на Георги Илиев не говорят български
4.33 (86.67%) 3 votes
Вдовицата на Георги Илиев, Мая Илиева, премести децата в Барселона

Мая Илиева е собственичка на впечатляващо имение в Барселона – пише в. „Уикенд“. Преди няколко години вдовицата на Главния е броила 4 милиона евро за тузарски имот в столицата на Каталуния и оттогава често предприема дълги пътувания до Испания – отбелязва изданието.

„Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона. Тя отскача почти всяка седмица до Испания, но не се е установила за постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът и приятелите ѝ са в България“ – споделят близки до вдовицата на Георги Илиев.

Година преди босът на мафиотската групировка ВИС-2 да бъде застрелян от снайперист, той и съпругата му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които сега са в тийнейджърска възраст. Малко след смъртта на Главния, овдовялата му жена осинови и момче, което кръсти на убития си съпруг Георги. Днес и трите деца учат в частно училище в Барселона. Казват, че наследниците на Георги Илиев и Мая говорят по-добре испански и английски, отколкото български език.

„Андреа, Криста и Георги прекарват малко време в България, прибират се всяко лято за по около месец тук. Майка им се стреми да ги държи далеч от родината заради тяхната безопасност“ – коментират познати на Мая Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар