Васко Кеца с наследство за милиони

Гласувайте за статията

Васил Найденов е милионер не само от музиката

Васко Кеца е живото опровержение на твърдението, че музикант къща не храни. Той не просто успява да се издържа от музиката, но и благодарение на нея си е осигурил охолен живот. Дори и на 68 години, той не се отказва от ангажиментите си. Всеки месец Кеца има поне по 1о изяви, пише Хот арена, позовавайки се на изданието „Ретро“.

Но цялото му състояние не е резултат единствено от музикалните му ангажименти. Освен със средствата, заработени с пеене и изяви в страната и чужбина, изпълнителят разполага и със солидно наследство.

Част от богатството си Васил Найденов е натрупал по наследствена линия. Неговата баба, която била голяма богаташка в Канада, му завещала милиони долари. Запознати разкриват, че той няма да може да похарчи наследството й цял живот, допълва изданието.

Когато бил в осми клас, баба му искала да го осинови, за да го вземе при себе си в Канада

Васко отказал. Но след смъртта й, той я наследил. Единственото, за което и до днес съжалява е, че не е имал възможността да й благодари.

Благодарение на богатата си баба той попада в Топ 5 на най-заможните родни знаменитости, пише Хот арена, позовавайки се на изданието „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар