Щерката на Румен Радев на море без родители

Гласувайте за статията

Щерката на Румен Радев е на първото си море без родители

Дъщерята на Румен Радев посрещна първото утро на юли месец на родното Черноморие, научи „Ретро“.

Дарина вече откри летния сезон. Но тази година е без родителите си. Тя отмаря на къмпинг „Смокиня“ край Созопол с голяма приятелска компания.

Президентската щерка е отседнала в бунгало, което се намира на метри от морския бряг. Компанията дочака Джулай морнинг след шумно парти с много музика, танци и забава до зори на известен плажен бар.

Дарина е непълнолетна, но въпреки това редовно посещава нощни заведения не само по Черноморието, но и в столицата. Очевидно нейните родители – президента Радева и бившата му съпруга Гинка й имат пълно доверие, след като девойката няма вечерен час и няма ограничения, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Наскоро Дарина, която е отличничка, се снима в прегръдките на фолкпевеца Галин. По всичко личи, че тя е негова голяма почитателка. Наследницата на президента бе на негово участие в столична чалготека. Кадрите, на които небрежно гушка идола си, сподели самата тя в интернет пространството.

Дарина е част от театрална трупа, която обикаля страната и Европа. Вероятно покрай това нейно занимание, родителите й са убедили, че тя е отговорна и могат да й имат доверие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар