Цветан Цветанов бяга за здраве, жена му шета из моловете (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

На бившият втори в ГЕРБ не му пука, че го изхвърлиха от партията, радва се на живота в покоите си в Артекс

Цветан Цветанов с нищо не показва, че страда за политическия си живот. Бившата дясна ръка на премиера си гледа кефа в баровската си кооперация и се е отдал на спокоен и луксозен живот.

Снимка: ПИК

Всяка сутрин бившият гербаджия може да бъде видян да излиза от дома си стъкнат в спортен екип на Найк някъде около седем часа. Той поема в посока на Борисовата градина където ще проведе традиционния си крос.

Снимка: ПИК

След като приключи със сутрешното си спортно занимание може да бъде забелязан да си купува натурални сокове.

Малко по късно пък може да се наблюдава дефилето на семейния автопарк на бившия шеф на парламентарната група на ГЕРБ. Първо се появява жена му Десислава заедно с едната си дъщеря. Двете жени се качват в БМВ –то и се отправят на шопинг.

Снимка :ПИК

Едновременно с тях се вижда личния шофьор на Цветанов. Които изкарва от гаража джипа „Фолксваген Таурег” и го кара до мивка за да го измият. Това е возилото, което се ползва единствено от Цветанов.

По някое време следобед дъщерята и съпругата излизат заедно пак. Но този път сменят БМВ-то с баровски Мини Купър и с него се отправят към някой от по-известните софийски молове.

Снимки: ПИК

Двете жени се отдават на пазаруване като прекарват с часове в оглеждане и мерене на тоалети. Като излизат натоварени с две торби, пълни с рокли и всевъзможни женски джунджурийки, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар