Синът на Лепа Брена за жените: Не ми трябва момиче, което гледа като теле! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Синът на Лепа Брена Стефан внимателно избира жените до себе си

Синът на Лепа Брена внимателно избира жените до себе си. Личният живот на Стефан Живойнович буди голям интерес сред медиите. Като син на Брена, всяка стъпка на младия певец е следена под лупа.

Въпреки че само преди няколко месеца стана баба за първи път, Стефан споделя, че Брена няма търпение да държи в ръцете си още едно внуче. На 6-ти март се роди първото внуче на Лепа Брена. Синът й Филип и съпругата му Александра Прийович я дариха с внуче, което кръстиха Александър.

Стефан споделя, че и той някой ден би искал да стане баща и да зарадва майка си и баща си с внуче. Синът на Брена разкрива, че родителите му нямат търпение той да им съобщи новината, че ще се жени и че те ще стават баба и дядо за втори път. За Стефан няма никакво значение дали ще има момче или момиче.

Синът на Брена споделя, че за него бракът е наистина много сериозна крачка в отношенията на една двойка. „Родителите ми никога не са ми поставяли ограничени, когато се отнася за връзки, защото аз избирам момичета, с които съм много внимателно. Не мога да се влюбя от пръв поглед и веднага да сключа брак. Трябват ми поне година, две, три, добре да я опозная, да видя дали наистина ме обича… И чак тогава мога да се замисля за сключване на брак“, казва Стефан, пише republika.mk.

За него е важно избраничката му да бъде самостоятелна. „Важно е да има работа и амбиции. Защо ми е момиче, което ме гледа като теле“, разкрива синът на Брена. Стефан признава, че харесва много момичета от естрадата, но би искал момиче, което се занимава с нещо различно.

За синът на Лепа Брена е важно избраничката му да е самостоятелна сн. Инстаграм

За синът на Лепа Брена е важно избраничката му да е самостоятелна сн. Инстаграм

Само преди няколко дни Стефан призна пред македонските медии също, че би искал дори и след 40 години брак да има момиче до себе си, с което да има какво да си кажат, докато си пият кафето сутрин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар