Светлана Гущерова и Християн отпразнуваха първата си годишнина (Вижте как)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова с 300 рози за годишнината от сватбата

Светлана Гущерова и съпругът й Християн отпразнуваха първата годишнина от сватбата си. За празника Гущеров зарадвал своята любима с 300 рози. Бившата плеймейтка показа подаръка от съпруга си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Светлана качи снимка с огромна кошница с рози от двора на къщата им с Християн в „Бояна“. Гущерови сключиха граждански брак на 1-ви юли миналата година. След това вдигнаха пищно тържество точно на рождения ден на младоженеца – 12-то юли, пише hotnews.bg.

Към качения кадър в социалната мрежа Инстаграм Светлана написа мило обяснение в любов към съпруга си. „На днешния ден преди една година се врекохме във вечна любов! Една година като семейство, изпълнена с безмерно щастие, разбирателство и уважение. Една година, в която любовта ни прерасна в Живот – нашата дъщеря. Честита първа годишнина, обичам те“, обясни се на половинката си Гущерова.

Семейството явно е поляло първата годишнина от брака си без пищно тържество. Светлана и Християн са предпочели да прекарат празника си в интимна обстановка. Това личи от празничните сторита, които Гущерова пусна в мрежата. На тях се вижда, че освен огромната кошница с 300 рози, с която Светлана се е щракнала в двора в „Бояна“, двамата с Гущеров са се насладили и на нещо сладко – вкусна бутикова торта, отново с рози и с плодове.

Животът на Светлана и Християн през последната година се развива доста бурно. Освен че сключиха брак, двамата вече се радват и на първата си рожба. Плеймейтката дари своя любим с дъщеря, която кръстиха на бабата и дядото по бащина линия – Анелия-Добромира.

Светлана Гущерова с 300 рози от Християнза годишнината им сн. Инстаграм

Светлана Гущерова с 300 рози от Християн за годишнината им сн. Инстаграм

Засега Светлана предпочита да пази малката си принцеса далеч от очите на медиите и светлините на прожекторите. Преди време тя обеща на фенове си, че ще покаже Анелия, когато му дойде времето.

Светлана и Християн са се насладили и на вкусна бутикова торта сн. Инстаграм

Светлана и Християн са се насладили и на вкусна бутикова торта сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар