Галена изуми на участие в Сърница! (виж какви ги сътвори)

Гласувайте за статията

Галена сащиса феновете си в Сърница!

Поп фолк дивата Галена винаги успява да омагьоса тези, пред които пее. Така се случи и на големия концерт, който топ певицата наскоро изнесе в Сърница. Там тя бе поканена да извива глас по случай празника на града.

Галена

Галена отказва да се тъпче в вредни храни

Както винаги и сега чаровната изпълнителка накара публиката да пее и да се танцува заедно с нея. С типичното си чувство за хумор чалгарката зарази и този път тълпите от свои последователи.

Не е тайна, че всяка едно участие на певицата се превръща в истинско шоу и сензация, на която тя не спира да пуска своите шеги и остроумни приказки.

Половинката на Галин Вафлата не спря да се шегува и със сергията с казанлъшки понички, която бе подредена вдясно от голямата сцена.

„Навсякъде мирише на кебапчета и кюфтета, но на мен ми се доядоха понички. Да ме чакате до колата после, обичам ги с шоколад и пудра захар“, не спря да се провиква звездата на Пайнер.

Но това, което се случи малко по-късно направо шашна ексцентричната поп фолк дива. В разгара на партито на сцената при изкусителката се качи продавачът на понички.

Човекът носеше чинийка с любимия десерт и елегантно й го поднесе пред смаяните погледи на зрителите. Търговецът беше изпълнил обещанието й, но Галена остана без думи, като гръмната.

„За първи път я затапиха и тя не знаеше какво да каже“, издадоха хора от екипа й, цитират от Блиц.

Въпреки първоначалното стъписване фолк фурията бързо се окопити. „Аз съм изяла две-три по рождение“, шегуваше се Галена пред многохилядната публика.

Въпреки огромното изкушение, поднесено й на тепсия, Галена не опита нито една от апетитните понички. Не е тайна, че от години изпълнителката спазва спартански здравословен начин на хранене и живот, и нито веднъж не се е изкушила да погази правилата си.

Не случайно чаровната съпруга на бизнесмена Галин е сочена като един от секссимволите на България. Красотата изисква жертви и определено поп фолк фурията е една от жените, които полагат неимоверни усилия да изглеждат перфектно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар