Пръска: Жената на Тото от СкандаУ изду яка пазва! (виж тук)

Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ се радва на прелестите на бременната Кристин Петринска!

Гаджето на Тото от Скандау става все по-секси с напредването на бременността. Красивата танцьорка Кристин Петринска, която се залюби с музиканта едва преди няколко месеца, очаква първото се дете.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ скоро ще стане татко за първи път

Двамата с любимия й все още не се осмеляват да издадат пола на бебока, но пък присъствието му в утробата на Кристин определено я разхубавява.

Тя едва скрива големия си бюст под впитите потничета, които е свикнала да носи, а секси визията заслужи много коментари в инстаграм.

Големите цици на Кристин Петринска са необичайни за танцьорките, които се славят със стегнати гърди, но са съвсем нормални за бременните дами, пише hotnews.bg.

Още повече, че любимата на Тото от СкандаУ наскоро се дипломира като пиар в Софийския университет. И едва ли скоро ще се върне на дансинга на „Като две капки вода”, където танцуваше преди години.

Както знаем, Йонислав Йотов – Тото се запозна с Кристин скоро след като приключи дългогодишната си връзка с Кака Яна. Последната бе голямата му любов или поне така твърдеше рапърът, преди да се влюби в русата танцьорка. На която е вече крайно време да предложи брак.

Моцарелите на бременната Кристин взривиха мрежата

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар