Фалираха ли: Благой Георгиев заведе бременната Златка в Обзор! (виж тук)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев заведе Златка в Обзор, вместо на Малдивите!

Ново 20! Най-обсъжданата светска двойка у нас Златка Райкова и Благой Георгиев разпускат на родното Черноморие в Обзор.

Благой Георгиев

Благой Георгиев насади Златка на Обзор, джоба ли скъса?!

Те са поредните родни знаменитости избрали китното градче с една от най-дългите плажни ивици у нас. Която е приютила няколко петзвездни хотелски комплекса, както и безброй семейни хотели и къщи за гости.

Плеймейтката и футболиста обаче не са избрали лукса, а са се скрили в малко известен и не чак толкова луксозен апартхотел. Чието име се пази в тайна, за да не се нарушава спокойствието на влюбената двойка.

Както показа елементарната проверка, цените на нощувките във въпросното място за настаняване започват от 40 лева за стая (с включена закуска, ДДС и застраховка, б.р.).

Нискобюджетното убежище дори не е на самия плаж, но предлага безплатен интернет, който както знаем е много необходим и на двамата „инфлуенсъри“.

Освен че ще спестят от нощувки, бъдещите родители няма да се бръкнат нито стотинка за чадъри и шезлонги. Нито около басейна, нито на плажа, който е на стотина метра според обявата на хотела. Все пак трябва да се пести за бъдещето на детето им.

Само преди седмица обаче Златка Райкова взриви мрежата с пост, с който се опита да се похвали, колко са заможни и в какво голямо жилище се ширят с Благой, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар