Константин отменя участия (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Константин отменя участия посред лято

Константин отменя участия в разгара на летния сезон. Той разкри, че се налага да отмени част от предстоящите си изяви. Певецът поясни, че причината за това е, че не му остава достатъчно време за почивка със семейството, пише ПИК.

„В жестока драма съм и се чудя как да постъпя. Ще се наложи да отменя някои от концертите си, тъй като не ми остава време за почивка със семейството. Ще си планираме почивка, но тя ще бъде много скромна“, споделя Коцето.

Откакто той не е част от „Пайнер“ се носи слух, че участията му са спаднали драстично. Изпълнителят коментира и тези слухове. Той заяви, че в тях няма дори и капчица истина. Константин разкри, че напускането на „Пайнер“ по никакъв начин не се е отразило на ангажиментите. И участията му дори са толкова много, че едва успява да ги впише в графика си. Дори се налага да отложи част от тях, за да може да почива със семейството си.

След като напуска компанията, Коцето заяви, че обмисля варианта да се посвети предимно на ресторантьорския си бизнес и да остави музикалната си кариера на заден план. Той сподели, че иска да има повече време за семейството си. Но докато се занимава с дискотеката и музикалните си ангажименти, това няма как да се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар