Деми Ловато избухна: Мерси, но няма да минавам на диета! (виж тук)

Деми Ловато отряза предложение за диета
0

Деми Ловато се харесва такава, каквато е!

Година след като влезе в болница след свръхдоза, Деми Ловато е фокусирана върху здравето си. И това да се чувства комфортно. Феновете й обаче са притеснени за външния й вид. Като тя дори получи предложение от почитател да й изготви специална диета, което тя категорично отказа.

Деми Ловато
Деми Ловато отряза предложение за диета

„Хей, Деми, пиши ми, за да дискутираме план за диета специално за теб“, получи коментар под своя снимка певицата. На който отвърна:

„Всъщност избирам да не пазя диета и да се върна в капана на нездравословни навици и риск за менталното ми здраве. Но благодаря за предложението. Много мило!“.

Деми Ловато има дълга история с пристрастяване, хранителни разстройства и психически проблеми. През 2010 г., едва 18-годишна, тя влезе в клиника заради булимия и депресия, която самолекуваше с алкохол и наркотици.

Звездата бе диагностицирана с биполярно разстройство и след напускане на клиниката живя известно време в Лос Анджелис на място, където бе под наблюдение да не консумира алкохол.

През 2018 тя изкара хита Sober (Трезва) и призна, че се е завърнала към пиенето след 6-годишно въздържание. Месец по-късно се озова в спешното по подозрение от свръхдоза и прекара там 2 седмици преди отново да се завърне в клиника.

Преди седмица Деми Ловато сподели в Instagram, че работи по нов албум, който е много личен и ще разкрие част от нещата, през които е преминала през изминалата година, пише tialoto.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.