Биляна Гавазова се изложи в ефир

Гласувайте за статията

Биляна Гавазова се изложи в ефира на бТВ

Биляна Гавазова се изложи в ефир. В анонса на новините в 9,00 часа водещата върна зрителите в ерата на нямото кино. Тя се появи в ефир без звук. Очевидното микрофонът й е бил неизправен, но неопитната телевизионерка не се усети и продължи да говори, въпреки че зрителите не чуха и думичка от казаното от нея, пише ПИК.

Антон Хекимян, който също беше в студиото, не направи нищо, за да отклони вниманието от гафа на колежката си. Вместо това, той безмълвно наблюдаваше излагацията й.

Всеизвестен факт е, че двамата не се понасят. След като се върна от майчинство, Биляна Гавазова получи неприятна изненада на работното си място.

Амбициозната телевизионерка научи, че вече е отстранена от поста на водеща и няма да води редом с колегата си. Вместо това, Антон Хекимян стана титуляр на предаването, което някога двамата водеха. Вероятно решението на ръководството е било продиктувано от постоянните гафове на Гавазова в ефир.

Докато тя беше в майчинство, колегата й направи всичко възможно да покаже на шефовете си, че се справя страхотно без нея и може сам да води предаването. Той дори се опита да убеди колежката си да остане възможно по-дълго в майчинство и да не се лишава от мигове, прекарани с детето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар