Горещ слух за Брендо

Горещ слух за Брендо
5 (100%) 1 vote

В мафиотските среди се носи горещ слух за Брендо

Евелин Банев-Брендо е сменил местоположението си. Той се укрива във Венецуела заедно с мафиотския бос от Букурещ Йонел Теа, гласят слуховете в ъндърграунда, научи „Ретро“.

Нашенският Пабло Ескобар е работил в сутрудничество с Теа в трафика и продажбата на 300 килограма забранени вещества. За това свое деяние той предстои да бъде съден задочно в Румъния.

Брендо вече се сдоби с една осъдителна присъда в северната ни съседка. Магистратите там го осъдиха за доставка на опиати през пристанището в Констанца.

От септември 2008 година аверът на Брендо е в неизвестност. Интерпол го издирва вече 11 години, но без успех.

Според румънските власти Йонел Теа първоначално е бил укриван от Брендо в баровския хотел „Ле Фльор“, намиращ се в центъра на София. С венецуелски паспорт и подкрепата на съратници на Банев, румънецът е бил изведен от България.

В следващите години заедно с Брендо, Теа организирал поне три доставки на забранени субстанции от Колумбия, Перу и Венецуела към родината си.

Новото обвинение, с което Евелин Банев ще се сдобие в Букурещ, ще е във връзка с пратка, доставена в периода 2012-2015 г. Обвиняем по случая е Йонел Теа, а Брендо се води част от организираната престъпна група на мафиота, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар