Не е за вярване! Вижте по коя се прехласва Доналд Тръмп, когато Мелания я няма (Видео)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп се прехласва по други жени, докато Мелания я няма

Доналд Тръмп се прехласва и по други жени, нищо че е женен за най-красивата първа дама на планетата. Качествата на Мелания като първа лейди на Америка са безспорни, но явно и тя вече е твърде „стара“ за американския държавен глава. Преди дни, по време на срещата на G-20 в Осака, той демонстрира доста явен интерес към първата дама на Аржентина. И доста фамилиарно я целуна, след като я видя.

Хулиана Авада е една от малкото жени в света, които могат да затъмнят блясъка на Мелания. Нещо повече — първата дама на Аржентина несъмнено е по-млада и изключително привлекателна жена.

Неслучайно на американския президент му шарят очите към нея, когато съпругата му я няма. А това, че и други забелязаха прехласването му, само предизвика развеселени коментари в мрежата, показа видео на TN в Twitter.

Докато световните лидери позираха пред камерите за обща снимка, Тръмп се обърна към аржентинския президент, който стоеше зад него. Хулиана също бе там и той й пошепна нещо, при което тя се усмихна, а след това Тръмп се обърна ухилен до уши. Двойката дори бе заснета да си разменя целувки по бузите.

В социалните мрежи туитърци не пропуснаха да разкритикуват президента по този повод.“Тръмп игнорира световните лидери, за да флиртува с аржентинската първа дама. Изглежда, че тя е негов тип“,“ Искате ли да се обзаложим, че ще има пътуване до Аржентина през следващите три месеца?“,“ Изглежда, че Мелания вече е престарял за него, така че сега си търси нови модели“, бяха само някои от коментарите.

Доналд Тръмп хлътна по първата дама на Аржентина сн. You Tube

Доналд Тръмп хлътна по първата дама на Аржентина сн. You Tube

Скандалите около личния живот на американския президент не са от вчера.

Публично бе оповестено, че той е изневерявал системно на жена си и то от години. В отговор на въпросите, дали не се чувства засегната от тези негови действия, Мелания обаче даде интересен отговор. В интервю за АВС тя заяви, че да бъде майка и първа дама е далеч по-важно за нея, отколкото да коментира клюките около личния живот на съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар