Васил Найденов богаташки наследник (Вижте от къде са милионите му)

Гласувайте за статията

Васко Кеца е в топ 5 на най-заможните бг звезди

Васил Найденов може да се похвали с едно от най-големите богатства сред хората от музикалните среди. Само дето не всичките си пари е изкарал с музика и пеене.

Кеца вече е на 68 години, но не спира да прави концерти. Всеки месец естрадният певец има поне по 10 участия. Но повечето милиони е натрупал от наследство.

Снимка: Фейсбук

Канадската му баба му завещала парите си, а тя била ултра богата. Наследството било толкова голямо, че Васко не можел да го похарчи докато е жив.

На времето когато изпълнителят на хита „Телефонна любов” бил в осми клас баба му искала да го осинови. Можел да замина в Канада и да живее в разкош защото съпругът й бил известен конструктор и имал много милиони.

Но така или иначе парите пак отишли при певеца. Бабата му завещала всичко, което има. Найденов обаче не можел да си прости, че не отишъл при нея да й благодари. Нито пък се сбогувал докато била на смъртно легло.

Васко Кеца споделя, че навремето когато с Богдана Карадочева били в Монреал баба му все още била жива и имал възможност да се срещне с нея. Не посмял обаче защото на турнето били придружавани от важни личности и се страхувал те да не си помислят, че смята да емигрира в Канада.

Благодарение на богатата си баба днес легендарният певец е сред най-големите богаташи сред нашенските знаменитости.

Говори се, че Кеца има поне пет милиона в банка. Макар, че в КТБ му потънаха още два. Някои се питат кой ще го наследи като няма наследници.

Според хора от най-близкия му кръг Найденов щял да остави милионите на децата на полусестра си. А не малка сума щял да наследи и Ивайло Манолов. С който са неразделни от години, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар