Мариана Векилска не сваля любимата си рокля! (виж тук)

Мариана Векилска не сваля любимата си рокля! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска не сваля любимата си рокля!

Мариана Векилска бръмчи с една и също рокля из светските събития. Бившата водеща на Би Ти Ви се появява все с един и същи тоалет във флорални елементи. Брюнетката вероятно си обича тази рокля и не иска да се разделя с нея.

Мариана Векилска

Водещата Мариана Векилска явно си обича тази дреха

Новинарката се прибра светкавично бързо от Брюксел, където щеше да работи в европейските структури на столицата на ЕС.

След 18 години на екран водещата на „Тази събота и неделя” обяви решението си от екрана и в началото на годината за заминаването си, пише hotnews.bg.

Преди да замине водещата имаше любовна афера с актьора Калин Врачански. Но само след шест месеца блондинът се насити на любовта им и безцеремонно я смени с 20-години по-млада от нея мацка. Това нарани водещата и тя взе решение да работи в чужбина. Но ето, че скоростно се върна в родината.

Тя бе забелязана на градинското парти в столичния хотел „Маринела”, както и на купона на Би Ти Ви. Мнозина подозират, че журналистката се е провалила в работата си зад граница и се е върнала с подвита опашка.

Според други обаче тя е в отпуска и се е прибрала заради децата си. Телевизионерката има 13-годишен син Момчил, за когото след заминаването й се грижи баща му , оператора Симеон Колев, с когото Векилска се разведе.

Тя има и по-голяма дъщеря Габриела от предишната си връзка. Момичето бе с майка си на партито.

Но и на двете събития Мариана Векилска се появи с една и съща рокля, забелязаха бдителни клюкари. „Уж голяма кокона, но явно е забравила, че носи любимата си рокля твърде често“, коментираха светски хроникьори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар