Ядец: Адреналинката Яна не може да се разведе, мъжът й се покри! (виж тук)

Ядец: Адреналинката Яна не може да се разведе, мъжът й се покри! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Адреналинката Яна не може да се разведе, мъжът й изчезна!

Адреналинката Яна Христова не може да се разведе. Красавицата е завела дело за разтрогване на брака си, но мъжът й се крие от съда.

адреналинката Яна

Адреналинката Яна има проблеми с развода

31-годишната танцьорка подаде документи за развод още през пролетта.но април месец делото бе отложено, тъй като 42-годишният й съпруг Ивайло Леков не се яви на заседанието.

Заради това съдия Тодор Тодоров даде срок от три месеца, за да бъде открити да му бъде връчена призовка.

Вчера, на 1-ви юли, отново нямаше никой на скамейката в съда. И магистратът пак даде отсрочка, този път само за 30 дни. През това време Ивайло Леков трябва да бъде издирвани на останалите му адреси.

Адреналинката също не се яви на заседанието в съда вчера. Тя роди преди месец и това е основната причина за нейното отсъствие. Вместо нея в Софийският народен съд отидоха адвокатът й, заедно с новия й приятел, пише вестник „Телеграф”.

Защитникът поиска от съда за изчезналия съпруг служебен адвокат. Но съдия Тодоров поясни ,че хонорарът му трябва да бъде поет от молителката.

Адвокатът помоли той да е възможно най-ниския – 400 лева, защото неговата доверителка наскоро е станала майка. Съдът прие искането и закова хонорарът на 400 лв, като обяви ,че след като бъде приведен, ще се насрочи нова дата за следващото заседание.

В края на май Яна Христова стана майка за втори път. Тя отново роди син, който нарече Даниел. Адреналинката има и още един син на 10 години, който се казва Емил.

Първородното й момче е от брака й със съпруга й Ивайло Леков. Яна води и дело за правата на детето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар