Къци Вапцаров прости на Слави Трифонов

Гласувайте за статията
Шоуменът Къци Вапцаров с изненада прие да гостува в „Шоуто на Слави“

Култовият тв водещ, продуцент и писател Къци Вапцаров, който претърпя фиаско в опита си да стане шеф на БНТ и отпадна в надпреварата на предварителния тур по документи, е зарязал замъка си в Драгалевци – пише в. „Уикенд“. Отскоро кукленият актьор се е преместил в нов апартамент на пъпа на столицата – точно срещу сградата на БНТ, отбелязва изданието.

Преди седмица Къци Вапцаров изненадващо бе гост в „Шоуто на Слави“. Появата му озадачи мнозина, най-вече заради дългогодишната вражда между Вапцаров и Слави Трифонов. 55-годишният телевизионер неведнъж е хвърлял вината за спирането на легендарната тв игра „Риск печели, риск губи“ върху Дългия. Къци Вапцаров подозираше, че успешното му шоу е било спряно, за да отвори място на продукцията на Слави „Вот на доверие“. Тв играта с водещ Иван Гарелов не просъществува дълго, но и забавното предаване на Къци повече не се върна в ефир.

„Телевизиите са приели една много удобна за тях логика: „Хората обичат простотии и затова правим такива предавания. Ей, да обичаха друго, какви неща щяхме да направим!“… Ужасно престъпна логика, която оправдава безчинствата. Ами опитайте бе, хора, направете нещо различно, и то качествено, и тогава да видим дали хората няма да ви го харесат“ – смята Къци Вапцаров.

Къци Вапцаров отпадна на първия тур за шеф на БНТ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар