Убийствена: Вижте Тита като Барби в новото й видео! (още подробности)

Убийствена: Вижте Тита като Барби в новото й видео! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Тита заприлича на истинско Барби в новия си клип „Първа среща“!

Певицата Христина Христова – Тита заприлича на истинско Барби в клипа на новата си песен „Първа среща”. Облечена цялата в розово и с руси къдрици – досущ като бонбон, певицата шашна феновете си.

Тита

Тита е уникално красива и в новото си видео, където влезе в ролята на истинска кукла Барби

Изпълнителката доста ефектно постигна желаната асоциация с кукла. А във видеото Тита не пропуска да изпълни и някои горещи сцени с мускулест красавец, пише вестник „България днес”.

Не е ясно как е реагирал на всичко това приятелят й Викторио, щом ги е видял. Но е сигурно, че парчето ще се превърне в хит. Напоследък Тита се справя отлично в кариерата и отдавна успя да задмине богатата принцеса Гери-Никол.

Хитът й „Антилопа“ събра нечуван брой гледания в Тубата, а участието й в „Като две капки вода“ я изстреля директно на върха. Христина Христова доказа, че е не само секси и красива, но и гласовита и много даровита.

Тя се справи повече от прекрасно с образите, в които й се налагаше да влиза, а Маги Халваджиян я призна за откритието на сезона. Какво повече може да иска момиче на нейната възраст, коментират фенове по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар