Мъжът на Славена Вътова й купи палат за милион евро в Майорка! (виж тук)

Мъжът на Славена Вътова й купи палат за милион евро в Майорка! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Славена Вътова се шири в страхотен палат за един милион евро!

Къща за колосалните 1 млн. евро е купил бизнесменът Юлиян Цолов. Мъж на Славена Вътова и нашумял като българският вълк от Уолстрийт заради скандалното си минало като брокер на световната фондова борса.

Славена Вътова

Бившата Мис България Славена Вътова си живее като кралица, мъжът й се скъсва да й угажда

Съпругът на „Мис България 2006” взел ваканционната вила на остров Майорка в туристическото градче Алкудия през зимата. Имотът, който е повече от палат, разполагал с голям басеин, три спални и гледка към Средиземно море.

Веднага след като водещата на предаването „Спортисимо” по БНТ излязла в лятна отпуска, семейството отпрашило за Майорка, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че в началото на 2008 година Юлиян Цолов бе арестуван в САЩ заради разследване за финансови злоупотреби и бе осъден за измама с ценни книжа и заговор за извършване ан измама с електронни трансфери.

През 2013 г. излезе от затвора и се върна в България, а 2 години по-късно се ожени за Славена Вътова. Въпреки слуховете, които свързваха Вътова с различни мъже през годините, нищо от тях не се оказа вярно.

Близки до фамилията твърдят, че Цолов и красавицата са във възможно най-перфектните отношения и се радват на съвместния си живот заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар