Симона Загорова разкри има ли си гадже (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Симона Загорова разкри как се поддържа във форма

Симона Загорова разкри има ли си гадже. В момента дъщерята на Глория съчетава умело работата и почивката. „Радвам се на хубавото време и си почивам успоредно с това „, споделя младата певица.

Симона усилено работи и по нови проекти. „Да, работя усилено върху няколко проекта. През лятото ще излезе нова моя песен, която ще зарадва почитателите ми. Надявам се да им хареса, ще бъде нещо изключително различно, нещо, което не съм правила досега. Дано изненадата да е приятна. Ще запазя в тайна дали песента е дуетна или не“, споделя Симона, пише „Уикенд“.

Дъщеря на Глория вече се замисля и за самостоятелен албум. „Вече имам достатъчно песни, които съм пускала като сингли. Смятам, че ми трябват само още няколко и албумът може да стане факт“, споделя още Симона за бъдещите си планове.

На въпроса има ли мъж до себе си дъщеря на Глория предпочита да спазва правилото й – да не се коментира личния живот пред медиите. „Смятам, че личният живот не бива да се излага на показ…“, коментира Симона.

Неприлични предложения

Певицата признава, че и тя, като повечето от колежките си, е получавала неприлични предложения от фенове и почитатели. „Не мисля, че която и да е моя колежка, а и която и да е красива и поддържана девойка, не се е сблъсквала с това. Зависи от личния ти морал дали да обърнеш внимание на нещо такова. Винаги ще има хора, които ще отправят оферти и ще се опитват да преминат едни определени граници“, споделя Симона.

За да е във форма, певицата признава, че се старае да тренира поне 3 пъти в седмицата. „Старая се да тренирам 3 пъти в седмицата, когато имам време. Работата ми също изисква доста енергия. Движението е много важно, но внимавам и с храната, която консумирам – ограничавам се от дадени неща“, разкрива как се поддържа във форма Симона.

Симона Загорова спазва правилото на майката си да не говори за личния си живот сн. Инстаграм

Симона Загорова спазва правилото на майката си да не говори за личния си живот сн. Инстаграм

Тя признава още, че не е посещавала д-р Емилова тази година, но спазва определен режим. „Тази година не съм. Ние от години вкъщи веднъж седмично сме само на мед, чай и плодове. Това поддържа, така си здрав и щастлив“, казва още Симона, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар