Фурор: Колумбийският мачо Малума пристига в София със…! (виж тук)

Фурор: Колумбийският мачо Малума пристига в София със…! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Малума ще взриви зала Арена Армеец на 10 юли!

Колумбийският мачо Малума, който се включи в най-новото парче на Мадона и по който припадат мацки от цял свят, пристига за първи път в България другата седмица. И ще бъде охраняван от личен гард.

Малума

Малума направи дует и с Мадона

Изпълнителят ще кацне на родна земя с частния си самолет ден преди шоуто му на 10 юли в зала Арена Армеец.

Шоуто у нас е в подкрепа на новия му албум „11:11“. Билети все още могат да бъдат намерени на цени между 100 и 120 лв., като децата ще бъдат допускани в залата с билет и придружител.

Утвърденият колумбийски артист Малума тръгна на световно турне за представянето на албума, което се радва на завиден интерес в Европа. Именно това провокира родните ловци на автографи да отлетят за Будапеща и да го сгащят там.

Веселин Любенов и Христо Могилански издебнаха Малума в унгарската столица. И разкриха пред вестник „Телеграф“, че е много готин и веднага им е дал автографи. Въпреки че гардът му им се „пречкал“.

Хуан Луис Лондоньо Ариас или Малума е звездата на регетона. Музикалната му кариера започва през 2010 година, като преди това се занимавал с футбол. Акаунтът му в Инстаграм има над 35 милиона последователи.

Родните фенки отдавна вече очакват появата му с нетърпение и се молят да имат шанса поне да го пипнат на живо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар