Не е за вярване: Кристина Патрашкова с перфектно тяло на 56! (виж тук)

Гласувайте за статията

Кристина Патрашкова удиви с невероятно тяло на 56 години!

Уважаваната журналистка Кристина Патрашкова, която на 20 юли ще навърши 56 години, вече се радва на профил в Инстаграм. В него тя публикува любопитни свои фотоси. Някои от които буквално взривиха феновете й.

Кристина Патрашкова

Страхотна се оказа Кристина Патрашкова по бански

Като панелист в предаването „На кафе“ и изобщо като медийно лице сме виждали Кристина Патрашкова да се носи все облечена в аристократични одежди. Чиито деколтета не стигат до по-ниски нива от това на гушата й. А дължината им не е разкривала дори коленете й.

Затова всички останаха изненадани и дори шокирани от това как е набрала смелост да публикува цели два свои кадъра по бански в социалната мрежа. Бързаме да уточним обаче, че изненадата е доста приятна.

Криси се показа по плажен аутфит на яхта, която са обитавали заедно с мъжа й Иво Димитров по време на морската им почивка през юни, пише hotarena.net.

Прави впечатление, че фигурата на Патрашкова е отлично поддържана за 56-те й години. Криси в момента може да се похвали най-вече с гладка кожа, слаби крака, стройна осанка и завиден тен.

Да си кажем честно, все сме очаквали, че журналистката е фина жена, но за чак такова завидно тяло не си бяхме и помисляли. Много млади момичета могат да й завидят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар