Симона Загорова мечтае за „Като две капки вода“ (+ Какво разкри за личния живот на Глория?)

Гласувайте за статията

Симона Загорова винаги ще бъде до майка си

Симона Загорова мечтае за „Като две капки вода“. В момента дъщерята на Глория съчетава полезното с приятното, защото повечето й служебни ангажименти са по българското Черноморие.

„Отдала съм се на работа. За моя радост повече от участията ми са по българското Черноморие. Съчетавам полезното с приятното. Радвам се на хубавото време и си почивам успоредно с ангажиментите“, споделя Симона, пише „Уикенд“.

Симона признава, че отново би участвала в музикален формат. Дъщерята на Глория е участвала в „Гласът на България“, а през 2018-та година спечели „Бургас и морето“. „Харесвам този тип предавания и конкурсите – добре е, когато ги има. Те са сцена, която дава възможност за изяви, място, където талантите могат да бъдат чути. Шанс са за всеки, който иска да се занимава професионално с музика“, споделя Симона.

„На този етап може би не бих се включила в „Х Фактор“ и „Гласът на България“, но пък мечтая за „Като две капки вода“ или предаване от рода на „Денсинг Старс““, искрена е дъщеря на Глория за мечтите си.

Симона живее с майка си Глория. Когато са свободни, майка и дъщеря винаги се събират, и си почиват заедно, а когато не са заедно, се чуват редовно по телефона.

Запитана за личния живот на майка си, Симона отказва да коментира. „Да, щастлива е. Но за мъж до нея не мога да кажа нищо. Както знаете, нейно правило още от началото на кариерата й е никога да не говори за личниq си живот в медиите“, казва Симона, която спазва правилото на Глория.

Симона Загорова не разкри има ли майка й мъж до себе си сн. Инстаграм

Симона Загорова не разкри има ли майка й мъж до себе си сн. Инстаграм

„Пожелавам й много щастие – само това мога да кажа. Нито ще отричам, нито ще потвърждавам дали има мъж до себе си, нито каквото и да е друго за личния й живот. Каквото и да се случва с мама – хубаво или лошо, аз ще бъда до нея“, заявява Симона, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар