Албена Вулева се превърна в домакиня

Гласувайте за статията
Бившата тв водеща Албена Вулева готви и шета по цял ден, светската суета ѝ омръзна

Албена Вулева заряза светската суета и се превърна в прилежна домакиня – пише в. „Уикенд“. Някога бившата тв водеща не се завърташе в кухнята, но сега всеки ден готви, чисти и шета. Устатата дама твърди, че с наслаждава на уюта на дома си, а светлините на прожекторите въобще не ѝ липсват – отбелязва изданието.

Албена Вулева се похвали в социалната мрежа, че по случай мюсюлманския празник Рамазан байрам е направила баклава за майка си Людмила Захажаева – нещо, което било голямо постижение за нея, защото преди не можела и едни яйца да изпържи.
„Имам изключително напрегната програма. Обличам се празнично и отивам да гощавам майка си с баклава. Тя не е мюсюлманка, но заради мен ще се наложи подобаващо да отбележи и този празник“ – коментира блондинката с поразяващата уста.

Риалити звездата от „ВИП Брадър“ не крие, че напоследък се е превърнала в прилежна домакиня и е много доволна от този факт. Тя е загърбила светската суета и се е посветила на други дейности – изработва бижута, които продава в интернет, а личната си дизайнерска линия е нарекла „Хаял“ (в превод от монголски контура).
„Хората се променят, нормално е и аз да се променям. Аллах ме повика, чух гласа му“ – разказвала е неведнъж Албена Вулева.

Албена Вулева се е разразила в кухнята

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар