За Алла Пугачова няма непозволени неща (Вижте какъв скандал стана с примадоната)

Гласувайте за статията

Примата на руската естрада на почивка със семейството, Алла цъфна на гарата с лумизина Майбах директно на перона

За Алла Пугачова не важат никакви забрани. Певицата акостира на перона на една от гарите в Москва не като обикновен пътник. Тя и Максим Галкин пристигнаха не пеша до влака, а с Майбах.

Снимка: Инстаграм

Истинско шоу се разигра Рижската гара в руската столица. Освен лъскавата лимузина пред влака се появи и бус. В който се возеха двете деца на Пугачова. Хари и Лиза пътували отделно от своите родители. Според управата на гарата возилата на ВИП персоните не създали неудобство на останалите пътници защото използвали друга платформа. Която е предназначена за технически ситуации.

На нея е допускана само техника, която се използва в изключителни случаи. От ръководството на руските железници вече са започнали проверка за да видят кой служител е позволил на Алла с лимузината и буса да се озове там.

Пугачова и нейната фамилия се отправят на почивка. Семейството е наело личен вагон. Който е оборудван с 2 спални, 2 купета лукс, хол, кухня и баня. Естрадната легенда страда от аерофобия и затова пътува с влак.

Всяко лято Пугачова и фамилия почиват в Латвия. Певицата наема вила „Марта” , която е собственост на богаташа Виктор Красовицков и е най-скъпата вила в Юрмала. В луксозния  комплекс са включени къща на два етажа, спа комплекс, гараж и тенис корт. За един месец цената на наема е сто хиляди евро, предават от Блиц.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар