Андрей Слабаков шашна с нова визия в Европарламента (Вижте какъв е костюмар – Снимка)

Гласувайте за статията

Евродепутатът заряза небрежния си вид, облече костюм с риза и вратовръзка за Европарламента

Андрей Слабаков лъсна с нов вид на изискан костюмар в Европарламента. Такъв скоро никой не бе го виждал. Режисьорът изуми колегите си с новата си визия.

Снимка: ПИК

Слабаков, който бе известен с това, че никога не сваляше дънките и разпуснатите си ризи откакто стана депутат в Брюксел е неразпознаваем. Той се стъкна с елегантен и модерен костюм като сложи и вратовръзка.

Така иначе небрежният му стил бе заменен от нов. Който наистина подхожда за един народен представител на България в Европа. Колегите му останаха смаяни когато Андрей се появи така на първия си работен ден и едва го разпознаха.

Синът на Петър Слабаков бе един от най-мераклиите и влезе в залата сред първите. Явно, че след избирането му за депутат в престижната институция той ще оправдае доверието, което му гласуваха избирателите защото показа с държанието си, че  възприел новата си роля много на сериозно. По време на изпълнението на химна на Европа той остана прав.

Преди да се озове в Европарламента Слабаков, който е  от квотата на ВМРО бе заявил, че няма да облече костюм, но сега всички видяха промененото му отношение и как проявил уважение към институцията.

В следващите дни ще видим в коя комисия ще бъда избран режисьорът. Той сподели, че най-полезен може да бъде в тази по култура или в земеделската, предават от pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар