Златко Баретата отлетя за Мюнхен

Гласувайте за статията
Златомир Иванов замина за чужбина за операция

Златко Баретата отлетя за Германия в началото на седмицата, за да се подложи на поредната операция в реномирана клиника в Мюнхен – пише в. „Уикенд“. В понеделник на обяд бившият командос, който е сочен от МВР като един от тарторите на организираната престъпност в България, бе засечен на летището в София. Златко Иванов бе придружаван от няколко въоръжени охранители, които обаче не отлетяха с него. Баретата се качи в самолет на „Луфтханза“ за Мюнхен – отбелязва изданието.

Проверка на вестника установи, че Златомир Иванов е получил разрешение от съдебните власти да напусне България, за да се подложи на поредната хирургическа интервенция. От Специализирания съд са разрешили на някогашния командос от отряда на баретите да замине за Гермаия за срок от 1 месец, като той трябва да се върне в края на юли.

Златомир Иванов едва се спаси от сигурна смърт преди пет и половина години, когато наемен убиец го издебна пред парадния вход на Съдебната палата и го засипа с дъжд от куршуми. Баретата обаче бе с бронебойна жилетка и това спаси живота му. Все пак гангстерът пострада тежко от куршуми, които се забиха в слабините му и дълго време бе прикован към инвалидна количка. През следващите години Златко Баретата претърпя цели 5 операции в частни клиники в Германия и Австрия, но очевидно все още не е възстановен напълно от куршумения дъжд пред Съдебната палата – коментира изданието.

Златко Баретата за пореден път ляга под ножа на хирурзите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар