Деси Цонева се сродява с шеф Манчев

Гласувайте за статията

Деси Цонева се сродява с приятеля си шеф Манчев

Известният кулинар шеф Иван Манчев и приятелката му ще кумуват на сватбата на Деси Цонева и издателя Явор Стефанов, научи HotArena.

Бъдещите съпрузи ще си кажат „Да“ на 6 юли. Влюбените очакват момиченце. Засега ще сключат единствено граждански брак, а тържеството ще бъде в тесен кръг. Пищното парти и заветното „да“, казано пред Бог, младоженците ще оставят за догодина.

На бутикова церемония Деси Цонева ще стане законна съпруга на бащата на втория си син. Присъстващите на нея ще бъдат само 5 човека – младоженците, кумовете и синът на репортерката Янчо, на когото ще бъде поверена фотографската дейност.

„Ще сключим граждански брак в близост до София до броени дни, но няма да има тържество. Въпреки намаления състав, аз ще бъда с булчинска рокля, ще бъда ослепителна… Ще отложим големия купон за догодина… Отсега сме определили датата – 3 юни. Това е третата ни годишнина. Вече ще съм родила и ще съм спряла да кърмя“, споделя брюнетка, пред „Телеграф“, пише ПИК, позовавайки се на изданието.

На същата дата тази година Деси получи предложение брак от любимия си. Той й предложи да стане негова съпруга в един от най-романтичните градове в Европа – Флоренсия.

„Догодина ще се венчая в църква. Църковният ми брак ще бъде приказен. Иска ми се да се венчая в някоя резиденция. Винаги съм си мечтала за това – от първия миг, когато стъпих в „Ексиноград“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар