Мутрите на Митьо Очите натирени от Слънчака

Гласувайте за статията
30Бандата на Митьо Очите вече не е фактор на Слънчев бряг

Силоваците на Димитър Желязков – Митьо Очите, бе публично унижена в своята крепост – курорта Слънчев бряг, от гавази на новопоявила се охранителна фирма от София, свързана с групировката СИК – пише в. „Уикенд“. Преди седмица един от доверениците на Морския Ал Капоне и негов съпроцесник по дело за рекет и дрога в Специализирания съд – Юмер Мехмед, бе демонстративно задържан и предаден на полицията от частни охранители – отбелязва изданието, като се позовава на сайта Lupa.bg.

Дръзкият граждански арест на Юмер Мехмед, отговорник за палежите и поръчковите побои в кримиструктурата на Митьо Очите, се състоял на 19 юни късно вечерта в изискан морски ресторант около комплекса „Рейнбоу“ на главната улица на Слънчев бряг.

Докато издирваният от Спецсъда Юмер вечерял с приятелката си и с още двама мъже, в ресторанта нахлули няколко здравеняци, представители на частна охранителна фирма от София. Те държали като заложник, не без употреба на сила сподвижника на Митьо Очите повече от 30 минути в ресторанта пред смаяните погледи на уплашени летовници. Освободили го, едва когато в заведението пристигнали полицаи, които сложили белезниците на Юмер Мехмед. Още същата вечер арестуваният силовак на Митьо Очите е бил конвоиран под строга охрана до софийския арест. Там бургазлията ще остане поне до 4 юли, за когато е насрочено следващото заседание на Специализирания съд.

Митьо Очите губи позиции на Слънчака

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар