Шеф Манчев и приятелката му кумуват на Деси Цонева (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Деси Цонева се омъжва до дни

Деси Цонева се омъжва до дни. Това разкрива лично бъдещата майка. Деси ще сключи брак с издателя Явор Стефанов в близките няколко дни. Церемонията по вричане във вечна вярност един на друг ще бъде в тесен кръг. Младоженците ще си кажат заветното „да“ пред сина на Деси Янчо Таков и кумовете – шеф Иван Манчев и приятелката му, пише pik.bg.

Засега Деси и Явор ще сключат само граждански брак. „Ще сключим граждански брак в близост до София, до броени дни, но без тържество. Въпреки камерния състав, аз ще бъда с булчинска рокля, ще бъда ослепителна…“, споделя бъдещата майка. Само след няколко месеца Деси ще дари своя любим мъж с момиченце.

Цонева разкрива, че сега няма да има голямо тържество, а ще го оставят за догодина. „Ще оставим голямото парти за догодина. Отсега се знае датата – 3 юни, на третата ни годишнина. Вече ще съм родила, ще съм спряла да кърмя…“, признава още бъдещата майка.

В началото на юни Деси получи предложение за брак от своя любим по повод втората годишнина от връзката им. Явор предложил на своята любима в най-романтичния град в Европа – Флоренция.

Деси и Явор планират да сключат и църковен брак, но това ще се случи догодина. „Догодина ще сключим и църковен брак, ще бъда много красива. Иска ми се да бъде в някоя резиденция. Винаги съм си мечтаела, от първия път, когато стъпих в Евсиновград, там да се омъжа. Но тъй като свързвам това място със смъртта на баща ми, на неговото любимо място се случи инцидента, няма да е там“, казва Деси.

Шеф Иван Манчев кумува на Деси Цонева сн. Фейсбук

Шеф Иван Манчев кумува на Деси Цонева сн. Фейсбук

„Но ми се иска да бъде на място точно в този стил – ретро, леко комунистически и тежък стил“, споделя своите мечти за сватбата си бъдещата майка. Само преди дни Деси призна още, че не е очаквала да има момченце и трудно свиква с новината, но няма търпение отново да стане майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар