Жанета Осипова разкри истината за срива си в „Черешката на тортата“! (виж тук)

Гласувайте за статията

Жанета Осипова се оправда след провала си в кулинарното шоу „Черешката на тортата”!

„Не се срамувам от това, че показах емоциите си пред цяла България.“ Това заяви актуалната носителка на секси титлата „Мис Плеймейт“ Жанета Осипова. Изказването е по повод странното й държание в един от последните епизоди на кулинарното предаване „Черешката на тортата“.

Жанета Осипова

Плеймейтката Жанета Осипова не съжалява за станалото

Блондинката шокира гостите си и зрителите, като се разрева в ефир, спря да говори с всички и изпадна в депресия. Част от компанията й, сред които бяха Александра Богданска и Енчо Керязов, се опитаха да я успокоят, но тя не ги удостои дори с една дума.

В крайна сметка гостите й се обидиха и я порязаха с ниски оценки, което я прати в дъното на класирането.

В социалните мрежи русата плеймейтка буквално беше разпъната на кръст, като обвиненията най-често бяха, че се държи като кифла и търси вниманието на всички с разглезеното си поведение.

След дългото мълчание Жанета все пак внесе някаква яснота около странната ситуация.

„Чувствителността е онова, което ни отличава от растенията и ни прави хора. Не мога да играя роли пред близките си хора. Не мога да се смея, когато ми се плаче. Не мога да бъда нещо по-различно от… себе си!“, коментира философски Осипова.

Тя призна, че с компанията от „Черешката“ остават добри приятели и напрегната вечер не се е отразила върху техните отношения.

За себе си казва, че не харесва това, че е твърде емоционална и много наивна. „Вечерта премина през много фази и мога да я обобщя така: Моята дъга имаше безброй цветове – едни наситени и пъстри, други по-тъмни, но по-важното е, че през цялото време съумях да запазя същността си“, каза още изкусителната девойка, която готви в къщата на бизнесмена Христо Сираков.

За Стоте манекенки, какъвто е неговият прякор, тя казва, че са близки приятели, но никога не са имали интимни отношения.

По време на „Черешката“ Жанета блесна и с лесбоизпълнение, което също шокира зрителите. Заедно с писателката Мария Маркова – Марчела се целуваха по устните, докато лимузината ги возеше към дома на Алекс Петканова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар