Драма: Ива Екимова просълзи мрежата! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ива Екимова не спира да тъгува за Дими от Сленг!

Ива Екимова разплака стотици в мрежата с поста си за покойния си съпруг Дими от Сленг. Въпреки клюките и спекулациите за брака им, които от години се въртят в медиите, блондинката показа, че още обича Дими с цялото си сърце. Ето какво сподели:

Ива Екимова

Ива Екимова още страда за мъжа си

„От онзи 29-и юни, през 2008, не минава ден, в който да не те мисля, не минава нощ, в която да не те сънувам, не минава миг, в който да не искам да говоря с теб.

Не минава секунда, в която да не искам да ми кажеш какво мислиш, да си свидетел на стъпките, с които дъщеря ни вече уверено върви по твоя музикален път. Не минава болка, която да не искам да носиш заедно с мен….

Казват: вВопределен период от живота на човека Бог праща ангел, който да му бъде закрилник, помощник и опора. Знам, че ни пазиш, че ни закриляш и се радавш, там , някъде отгоре… Но днес ми липсваш повече от всякога в тези 11 години, откакто не си с нас…

Опитвам се да съм благодарна за краткото време, в което бяхме заедно и със сигурност ти благодаря за най-голямото щастие в нашия живот, нашата изумителена Дара. На този ден, просто ще се потопя в тъгата си… Все още не мога да ти кажа сбогом…“, просълзи мрежата Ива Екимова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар