Скандалният Джийсън Брад Люис отново шокира всички! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис шокира мрежата за пореден път!

Устатият Джийсън Брад Люис за пореден път скандализира хиляди в социалната мрежа. Не е ясно за реклама ли го прави, или просто му доставя някакво извратено удоволствие, но ето какви ги накъдри този път:

Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис си умира да скандализира

„В ресторант Щастливеца на Витошка съм. Може ли да си седнеш с гаджето, ама грамада от мускули ти каам… супер лице. А тя???

Супер секси фит-мацка, която те гледа влюбено, а ти да не отлепяш поглед от двуметровите ми крака. И не спираш да се облизваш докато правя френска на сламката с прохладна лимонада????

После аз съм бил развалял семейства… Вярно е , че понякога ..да не кажа често приличам на лек мъж, но днес съм си доста прилично облечен. Потник с паднало рамо и къси гащи тип колан. Имам и по-фрапантни дни.. просто наистина ми е топло.

Тва кат един собственик на климатици, 6 месеца ми ходи по гъза. Жена му разбра, майка му разбра.. ама да било тайно. Не може да искаш да ти пълня кафявата поничка и чаршията да не разбере, че го обичаш в задния двор сес се?“, потресе за пореден път мрежата устатият Джийсън Брад Люис.

Припомняме, че съвсем наскоро той отново захапа актьора Наум Шопов, на когото, кой знае защо, е вдигнал мерника. Надали Наум ще остане очарован от тези думи:

„СЛЕД КАТО НАУМ ШОПОВ ОБЯВИ, ЧЕ ПРИЯТЕЛКАТА МУ Е БРАМЕННА МИСЛЯ, ЧЕ ВЕЧЕ Е НЕГОВ РЕД ДА РАЖДА… ОТ МЕН“, изцепи се преди дни Люис.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар