Алекс Петканова гореща на плажа: Бебето я „пази“ от навлеци! (виж тук)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова и Дани заведоха сина си за първи път на плажа!

Инфлуенсърката Алекс Петканова пусна забавни снимки в Инстаграм. На които, заедно с Дани Петканов, са завели малкия си син Габриел на първия му плаж.

Алекс Петканова

Алекс Петканова и Лудия репортер заведоха сина си за първи път на плажа

Звездното семейство е край басейна, като банските на Алекс и Дани са с еднаква шарка. Горещата Богданска е избрала цял бански край басейна. Макар че вече е в идеална форма след раждането, а наскоро стана ясно, че вече е готова и за второ дете.

Към едната от снимките манекенката е написала: „Габриел: Шшш… никой да не пипа мама! Ще раздавам юмруци!“, с което умили последователите си в мрежата.

Синът на семейство Петканови вчера стана на пет месеца и явно родителите му са решили да отбележат събитието с приятно изкарване край басейна.

На един от кадрите се вижда, че Дани носи огромен пояс. В който обаче после се е настанил не Габриелчо, а майка му, пише Дир.бг.

Като цяло семейният живот на семейство Петканови върви като по вода, а Алекс и Дани са по-влюбени от когато и да било. Явно въпреки разделите и скандалите преди време, те са родени един за друг, шушукат техни познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар