Благой Георгиев посече Златка Райкова: Виж какво заяви публично! (още подробности)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев посече плановете на Златка Райкова за още деца!

Благой Георгиев, който ще стане татко на четвъртото си дете през септември, обяви, че спира с правенето на наследници. Попитан от вестник „24 часа“ дали двамата с годеницата му Златка планират още деца, той отговари шеговито: “Засега стига с децата, няма да ги докарам до 11, до футболен отбор”.

Благой Георгиев

Благой Георгиев не планира да прави повече деца

С бебето, с което Златка ще го дари, синовете на Георгиев ще станат трима – от връзката с Христина Витанова има Давид, а Елай е от брака му с Есмер Омерова. Ексфутболистът има и дъщеря от Витанова – Йоанна.

С Райкова вече обмислят имена на новото попълнение в семейството, но искат да запазят избора си в тайна. Двамата влюбени не планират сватба.

“Няма да се женим сега, нека първо се роди бебето”, казва Георгиев. „Слава на Бога, Златка се чувства добре, засега всичко е наред с бременността”, казва още той.

Миналата седмица Златка и Благой публикуваха в профилите си в Инстаграм стихотворение, в което се съобщаваше, че са новодомци в жилище край София, а под поетичния разказ за новостите в живота им имаше и снимка на двамата в затворен комплекс.

“Участвахме в реклама, не сме писали стихотворения, не сме се местили”, заяви Георгиев. Той и бременната му половинка са неразделни дори в работата си и често се снимат заедно за реклами. И за удоволствие от местата, които посещават.

Наскоро бяха на почивка в Гърция, откъдето публикуваха и първите бременни снимки на Райкова. “Ние постоянно сме някъде, не се задържаме в София”, казва Георгиев и обяснява, че нямат конкретни планове за лятото.

Източник: Спортал

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар