Драма: Новият нос на Преслава я съсипа! (виж какво се случи с нея)

Гласувайте за статията

Преслава направи най-голямата си грешка с новия нос!

Фатална грешка направи с ремонта на носа си титулуваната доскоро като най-голяма звезда в родния попфолк Преслава. Кариерата на певицата рухна заради несполучливата промяна в нейния обонятелен орган, който я превърна в лошо копие на най-върлата й конкурентка – Галена.

Преслава

Преслава направи наистина голяма глупост

Тя остана без участия и договори за реклама. Говори се, че в Пайнер смятат да орежат космическия й хонорар, който от години държи първото място в бранша, тъй като вече желаещи да го плащат няма.

Откакто си смени физиономията, Преслава регистрира рязък спад в интереса към своите сценични изяви. По кръчмите вече не я искат за участия и работният й график рязко се е опразнил, пише вестник Уикенд.

„Никой няма желание да вижда новата Преслава. Бившите й фенове са толкова разочаровани от промяната във външния й вид, че се отричат от нея. Гледат старите й клипове и не изпитват никакъв интерес да я виждат на живо”, твърдят хора от родния шоубизнес.

В интерес на истината трябва да се отбележи, че допреди десетина дни певицата е пяла в клубове почти всяка вечер. Тази заетост обаче е била резултат от стари нейни договори, подписани преди да си отреже носа. През последната трета от юни звездата е записала в актива си едно-единствено излизане на сцена – в Плевен.

Този спад в броя на участията й е особено драматичен заради факта, че става именно през лятото, когато хората в нейния бранш са най-заети. „Другите певици се скъсват от участия, а Преслава си седи вкъщи”, ядосват се продуцентите в Пайнер.

Изпълнителката на Дяволско желание години наред държеше първото място в ценовата листа на димитровградската компания. Тя беше стигнала космическите 10 000 лева хонорар за излизане пред публика. Именно заради това се твърди, че била любимката на своя шеф – Митко Пайнера.

При актуалната криза в интереса към доскорошната му златна кокошка обаче той и хората му сериозно обмисляли да свалят хонорара на Петя. Щом не искат да платят 10 бона за Преслава, ще им предложим по-евтино, била бизнеслогиката във фирмата.

Допълнителна финансова драма в битието на звездата било потъването в небитието на нейния профил в Инстаграм. Там тя имаше близо половин милион последователи. Благодарение на тази внушителна цифра много компании я търсеха като рекламно лице и плащаха луди пари само за да публикува снимки с продуктите им.

След като обаче профилът й изчезна от виртуалната реалност, това кранче за финансови постъпления също рязко било врътнато. Дори и да си направи нов профил, на Преслава ще й трябват месеци, докато стигне предишната бройка от последователи, ако въобще успее да я стигне във вида, в който е лицето й след прословутия ремонт.

Межда другото, певицата вече обяви, че има нов профил. Проверка на Уикенд обаче показа, че няколко дни след създаването си той също е изчезнал. Според всеобщото мнение, страниците са изтрити от самата Преслава, която искала да се спаси от валящите в тях критики към външния си вид.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар