Снахата на Лепа Брена се пусна по бански 4 месеца след раждането (Снимки) Преглеждания: 5453

Снахата на Лепа Брена показа супер тяло само 4 месеца след раждането сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Снахата на Лепа Брена си върна фигурата от преди раждането

Снахата на Лепа Брена се пусна по бански само 4 месеца след раждането на първото си дете. Александра Прийович стана майка на 6-ти март. След като си взе кратка почивка, снахата на Брена постепенно се завръща към предишния си начин на живот и служебните си ангажименти.

В момента Александра живее в Монте Карло. Снахата на Лепа Брена не спира да работи, но това не й пречи да намира време и за почивка. Само 4 месеца след появата на първия син на певицата – малкия Александър, тя се пусна по бански и впечатли с изваяни форми. Снахата на Брена сподели снимки от плажа в профила си в социалната мрежа Инстаграм и остави мъжете без думи, а и не само тях. Жените също има за какво да завидят на младата майка.

Верните феновете и последователи на певицата не пропуснаха да я засипят с комплименти за бързото й възстановяване след раждането. Едва за 4 месеца Александра е успяла да постигне впечатляващ резултат. Тя показа перфектна фигура от плажа и разтуптя мъжките сърца. По нищо не личи, че снахата на Лепа Брена скоро стана майка на момченце, пише vistina.mk.

Александра не остана дълго в майчинство след раждането и побърза да се завърне на сцената. Тя усилено работи по нови песни, с които радва феновете си. А скоро почитателите на снахата на Брена ще могат да я видят и като жури в „Звездите на Гранд“. Предаването започва от септември.

Снахата на Лепа Брена показа супер тяло само 4 месеца след раждането сн. Инстаграм
Снахата на Лепа Брена показа супер тяло само 4 месеца след раждането сн. Инстаграм

Младата майка е получила специална покана от Саша Попович и ще получи 100 000 евро като част от журито. Очаква се „Звездите на Гранд“ да има невероятен рейтинг заради участието на снахата на Брена и Йелена Карлеуша. Между двете определено има напрежение, което може да избухне в предаването.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

?

Публикация, споделена от Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) на

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.