Вдовицата на Стефан Шарлопов пръсна 100 бона по врачки

Вдовицата на Стефан Шарлопов пръсна 100 бона по врачки
5 (100%) 1 vote
Хубавата Бояна бори стреса с шамани и семинари за личностно развитие

Вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов пръска парите му по шамани, врачки и екстрасенси – пише в. „Уикенд“. След внезапната смърт на богаташа в началото на 2018 година неговата любима се е втурнала да търси утеха в книги по приложна психология и срещи с всевъзможни гурута в тази област. Разходките й за подобни терапии до момента се изчисляват на близо 100 хиляди лева – отбелязва изданието.

Само един от семинарите за личностно развитие, на които хубавата Бояна Шарлопова е била, е с такса за участие от почти 1000 лева. Той се е провел в два последователни дни, в които блондинката е слушала лекции на популярна канадска шаманка, посветени на справянето с негативните емоции. Вдовицата посещавала подобно мероприятия вече повече от година. За тях до момента са отишли пари колкото за двустаен апартамент в София – изчисляват нейни познати.

Причина за страстта й по езотериката и психологията била внезапната смърт на мъжа й, която за нея била огромен шок. За да дойне на себе си, Бояна потърсила помощ от свръхестественото. Тя ходела на скъпи семинари, била редовна клиентка на Наталия Кобилкина и нейни колежки, а отделно от това имала и собствен психолог, който се радват на значителен финансов оборот от нейна страна.

Вдовицата на Стефан Шерлопов с техните деца

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар