Емилия с аборт от Жорж Башур (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Емилия губи бебе при катастрофата миналата година

Емилия губи бебе при катастрофата миналата година от Жорж Башур. В ламаринения ад живота си загуби и синът на нейния нов съпруг – Феди. Тъжната вест сподели с „Уикенд“ близка приятелка на красавицата. На погребението на 19-годишния младеж Емилия се появява бременна. Тогава фолдивата бе облякла прилепнала черна рокля, която издаде наедрелия корем.

От стреса покрай трагедията обаче Емилия пометна. 19-годишният син на  сириеца Жорж Башур си отиде в края на май 2108-та година след зверска катастрофа на 37-мия километър на магистрала „Тракия“ в посока Пловдив. В мелето едва не загинаха поп фолк изпълнителката и самият Жорж Башур, които се возели отзад в джипа мерцедес, управляван от Феди.

Тогава младежът не успя да удържи управлението на колата, която заради мокри асфалт попаднала на аквапланинг. Липсата на сцепление между гумата на автомобила и асфалта настъпва, когато колата се движи толкова бързо върху мокри път, че няма време да изместят водата. След удара момчето бе прието в болница, но, за съжаление, почина 3 дни по-късно.

Тогава Емилия загубила и бебето си. „Емилия пометна, но Жорж вече й беше обещал да е булка, а и искаше да я зарадва малко, затова сключиха брак 40 дни след ужаса. Тя и в момента си опитва да зачене от него, но е трудно, защото има няколко аборта от бившия си Коко Динев, които бяха по нейно желание. Изключително рисковано е да забременее отново“, разкри запозната с драмата приятелка на Емилия, пише „Уикенд“.

Емилия с аборт от Жорж Башур сн. Инстаграм

Емилия със спонтанен аборт от съпруга си Жорж Башур сн. Инстаграм

Изпълнителката на „Само тебе искам“ има дъщеря Мира и син Иван от серийния осеменител на фолкпевици – висаджията Константин  Динев. Въпреки това поп фолк изпълнителката се надява да дари със син и Жорж Башур, който поне малко да замести в сърцето му починалия нелепо Феди, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар