Меган Маркъл и Хари с втори общ ангажимент след появата на Арчи

Меган Маркъл се появи за втори път след раждането на Арчи. Херцогът и херцогинята на Съсекс присъстваха на спортна среща на стадион в Лондон. Меган и Хари се появиха на събитието, за да популяризират фондацията, която ръководят "Invictus Games Founadtion". При появата си на стадиона херцогът и херцогинята на Съсекс получиха бурни овации от многохилядната публика. Принц Хари и Меган Маркъл получиха и подаръци за малкия Арчи. Малчуганът вече има мини екипи на бейзболните отбори на "Янките" и "Ред Сокс", съобщава БГНЕС. Херцозите на Съсекс изгледаха мача на двата тима на стадиона в Лондон. Това беше една от редките публични изяви на Меган Маркъл, откакто стана майка в началото на май, предават от nova.bg. За случая херцогинята на Съсекс беше заложила на черна рокля до коляното. За първи път Меган се появи с ниски обувки на мача на бейзболните отбори в Лондон. Дори докато беше бременна с малкия Арчи, херцогинята на Съсекс не си позволяваше да обуе ниски обувки. През всичките  девет месеца тя завършваше своите тоалети в обувки на висок ток.

Щастие

Днес Меган Маркъл бе заложила на много по-удобен чифт, тип пантофки. През цялото време на събитието усмивката не слезе от лицето на херцогинята, която видимо се забавляваше като гост на мача. Херцогинята на Съсекс все още не е възвърнала предишната си форма, но по широката й усмивка си личи, че тя въобще не се притеснява от този факт. А и да не забравяме, че тялото й има нужда от време, за да се възстанови след раждането на малкия Арчи. Припомняме, че първият наследник на Меган и Хари се появи на 6-ти май тази година в частна болница, въпреки че херцогинята искаше да роди у дома. [caption id="attachment_595538" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл се появи за втори път след раждането на Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal Меган Маркъл се появи за втори път след раждането на Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Херцогинята на Съсекс постепенно започва да се завръща към служебните си задължения и да се появява по-често в публичното пространство.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

On Saturday, The Duke & Duchess of Sussex attended the Boston Red Sox Versus New York Yankees Baseball Game at the Queen Elizabeth Olympic Park in support of the Invictus Games Foundation. The Duke’s Invictus Games Foundation has been partnered with the MLB for the historic London Series which is Europe's first ever Major League Baseball game taking place between the Boston and New York sides. ?: PA/ Getty/ Reuters/ Peter Nicholls/ Justin Setterfield/ Alex Trautwig #britishroyals #houseofwindsor #princeharry #dukeofsussex #meghanduchessofsussex #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #archiemountbattenwindsor #royalfamily

Публикация, споделена от The Royal House Of Windsor (@royalsofgreatbritain) на