Катето Евро се видя в чудо

Катето Евро се видя в чудо
4 (80%) 3 votes

Актрисата е вдигнала ръце от набезите

Добре познатата актриса на всички Катето Евро, която понастоящем е водеща на „Игрите на звездите“ по Би Ти Ви, се видя в чудо.

Катето Евро се ожали, че има съмнения, че някой от съседите й краде ток от нея по изключително нагла схема. Заради сериозно завишените сметки за ток, Катето Евро хвърлила стотици левове на вятъра.

Катето Евро

Актрисата е вдигнала ръце от набезите

Тя разбрала за измамата още преди време, когато била за един месец в къщата на ВИП Брадър. По онова време в имота нямало никого. Въпреки това, тя получила сметка за ток в размер на 130 лева.
От енергоразпределителното дружество така и не успели да й обяснят как точно се е натрупала тази сметка. Въпреки всичко Катето Евро била принудена да плати сумата.

Именно тогава й светнала лампичката, че по всяка вероятност съседите й са се закачили и крадат безплатно електричество за нейна сметка. Теорията й се потвърдила през зимата, когато платила изключително висока сметка за ток. Тя останала крайно изумена, тъй като се отоплявала с парно.

Покрай случката мнозина познати майтапят Катето Евро, че се е превърнала в кокалянския комитет по „Токгейт“. При все, че е наясно, че някой се е прикачил към мрежата й, не може да направи нищо.

От известно време обаче тя е взела крути мерки срещу апашите като ползва услугите на СОТ. Това се случва след като неотдавна наглеци я обрали, докато синът й Сашо Кадиев, съпругата му и дъщеря му, спели спокойно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар