Годеницата на Наум Шопов Теа показа бременно коремче (Феновете останаха изумени) Преглеждания: 3066

Годеницата на Наум Шопов показа бременно коремче сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Годеницата на Наум Шопов спокойно качва снимки по бански

Годеницата на Наум Шопов показа бременно коремче. Само преди три дни Теа и нейният любим разкриха най-хубавата новина, а именно, че само след няколко месеца ще стават родители. „Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че искам тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги“, написа Наум Шопов.

„Ще си имаме бебе. Седем години ЛЮБОВ в момента тежи 130 гр. и се намира в коремчето ми. Обичам те Наум Шопов и съм горда, че ще бъдеш баща на детето ни“, написа Теа, за да съобщи на почитателите си.

„Най-голямото и най-хубавото нещо в нашия живот се случва, защото ние чакаме бебенце“, съобщи подскачайки бъдещата майка. Във видеото Наум и неговата любима споделят, че Теа е в пети месец от бременността си. „Толкова е хубаво да можем да го споделим и да кажем: „Хора, бременна съм“. Вълнуваме се. Щастливи сме. Чакаме го. В момента това ни е на дневен ред. И сега съм спокойна, че вече мога да го споделям и с вас и да не се притеснявам“, казва още Теа, която по всичко личи, че не е имала търпение да разкрие хубавата новина на феновете си.

Малко след като съобщиха новината, че ще стават родители, Теа като че ли се отпусна и започна да качва снимки от почивката им с Наум по бански. И въпреки че бъдещата майка е в напреднала бременност – 5-ти месец, голяма част от почитателите  на младото семейство не можаха да повярват. Някои дори попитаха Теа какви са тези плочки в пети месец от бременността.

Годеницата на Наум Шопов показа бременно коремче сн. Инстаграм
Годеницата на Наум Шопов показа бременно коремче сн. Инстаграм

От качените кадри ясно се вижда, че на бъдещата майка почти не й личи. Годеницата на Наум изглежда перфектно и по всичко личи, че здравословния начин на живот, който е водела преди бременността, а може би и сега, дава своите резултати.

Теа

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.